Ajankohtaista

Uutisia     Tapahtumia

Vielä ehdit kommentoimaan Terveydenhuollon palveluvalikoimaneuvoston (PALKO) alustavaa suositusluonnosta unettomuuden hoidosta kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmillä (CBT-I). Suositusluonnos on kaikkien kommentoitavana otakantaa.fi-palvelussa vielä 22.11.2021 asti. Lopullinen suositus pyritään hyväksymään ja julkaisemaan vuoden 2021...

Suomen Unettomat ry on nyt parin kuukauden ajan suunnitellut ja valmistellut uutta, läpi yön kestävää verkkolähetystä, Unettomien Yötä. Yön ohjelma ja esiintyjät ovat nyt pitkälti varmistuneet.

On ihana seurata, kuinka idea lähtee lentoon. Hallituksemme jäsen, unihoitaja Anna-Mari Aronen esitti jo vuosi sitten ajatusta unettomien yöstä: "...että oikeasti tavoittaisimme unettomat unettomuuden heikoimmalla hetkellä - yöaikaan". Ajatus jäi itämään hallituksessamme ja tänä syksynä Uniliiton Univiikko® loi hyvän ajankohdan sen toteuttamiselle....

Jollet vielä ole jäsenenä Suomen Unettomat ry:ssä, nyt on hyvä aika liittyä. Loka-joulukuussa jäseneksi liittyvät saavat loppuvuoden jäsenyyden seuraavan vuoden jäsenmaksun hinnalla eli vain 15 €.

Helteinen kesä on jäänyt taa ja olemme siirtyneet syyskesään. Elokuulla ajatukset alkavat usein kääntyä lomailusta jo arkirutiineihin. Näin on myös Suomen Unettomat ry:ssä.