Syksyn Unitupasarja työikäisille

14.09.2022

Aloitamme uuden "suljetun" vertaisryhmän verkossa 4.10. klo 17:30.  Tervetuloa mukaan - ilmoittautua voit vielä 3.10. saakka. Kiitos jo ilmoittautuneille, saamme hyvän ryhmän kokoon ja ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin antamaansa sähköpostiin 4.10. aamupäivästä!

Tämä maksuton n. 1,5 h x 5 tapaamisten sarja on suunnattu sinulle työikäinen, kun kaipaat juttuseuraa ja ajatusten vaihtoa vertaisilta unettomuutta kokeneilta. Päätimme kokeilla tänä syksynä sitä, että ryhmään ilmoittaudutaan ja sitoudutaan mahdollisuuksien mukaan kauden viiteen tapaamiseen. 

Miksi suljettu vertaisryhmä?

Toivomme tämän lisäävän turvallista, syvällistä ja luottamuksellista keskustelua ryhmän jäsenten kesken. Ohjaajat alustavat keskustelua alkuun eri kerroilla eri aiheista ja voit aina toivoa jotakin tiettyä aihetta seuraavaan tapaamiseen. Ensimmäisellä kerralla 4.10. tutustutaan ja käydään läpi vertaisryhmän ja verkkotapaamisten pelisäännöt sekä seuraavien tapaamisten aiheet ja teidän, osallistujien mahdolliset toiveet.

Syksyn ryhmän ohjaajat

Ohjaajina toimivat Suomen Unettomat ry: jäsen Päivi Karhu ja pj Päivi Saarijärvi. Molemmilla on omakohtaista kokemusta unen, väsymyksen hallinnan ja unettomuuden asioista paljonkin. Vertaistapaamisissa ohjaajan rooli on huolehtia ja ohjeistaa tapaamisten puitteista, lähettää linkki tapaamisiin osallistujille, ohjata puheenvuorojen jakaantumisesta tasapuolisesti, huolehtia aikataulusta ja luoda turvallinen ilmapiiri keskusteluun sekä kunnioittaa ja tukea osallistujia parhaansa mukaan. Jos saamme kokoon ison keskusteluryhmän, voimme jakaa keskustelijoita myös pienempiin "porinaryhmiin" aina välillä.

Olet tärkeä, kun osallistut!

Keskustellessa saa ja antaa vertaistukea kun on osa yhteistä ryhmää. Osallistujalla on siis iso merkitys ryhmässä! Osallistujat ovat aina vaitiolovelvollisia keskusteluissa kuulemistaan asioista ja muiden osallistujien tiedoista. Jokainen osallistuja kunnioittaa, kuuntelee ja tukee toisia osallistujia sekä puhuu itsestään ja omista asioistaan juuri sen verran kuin itse haluaa. Keskustelua voi myös jatkaa Unitupalaisten suljetussa FB ryhmässä. Siinä ovat mukana myös kaikkien muiden Unitupien osallistujat. Neuvomme jäseneksi pääsystä ensimmäisessä tapaamisessa. 

Muista ilmoittautua

Ilmoittautuminen sujuu helposti Uniliiton kalenterin kautta 

Ilmottaudu vaikka heti, mutta viimeistään 03.10.! Lähetämme sinulle liittymislinkin ja ohjeet mukaan tuloon syksyn tapaamisiin  ilmoittautuessasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Osallistuminen ei voi olla tämän helpompaa, joten nyt mukaan jakamaan ajatuksia unesta ja unettomuudesta!

Leppoisaa syksyä 

t. Päivit :-), Unitupaohjaajat