Unitupa verkossa jatkuu myös 2021

11.12.2020

Syksyllä aloitettu vertaisryhmätoiminta "Unitupa verkossa" jatkuu ensi vuonna.  Tämän vuoden viimeinen tapaamisemme oli 15.12.2020. Kiitos kaikille osallistujille! Vuoden 2021 vertaistapaamiset täydennämme pian Uniliiton kalenteriin.

Kuva Pixabay
Kuva Pixabay


Toteutimme syksyn mittaan hyvää yhteistyötä Helsingin Uniyhdistyksen kanssa ja ohjasimme kolmen vapaaehtoisen kanssa näin useita valtakunnallisesti avoimia vertaistapaamisia.

Lähitapaamisessa on toki oma tunnelmansa, mutta on ollut aivan ihana huomata, miten hyvin vertaisryhmä toimii myös verkossa! Osallistujat ovat kuvanneet ajatuksiaan mm näin: "On helppo tulla mukaan, kun ei tarvitse lähteä mihinkään." "Vaikka olinkin väsynyt ja ajattelin, etten jaksa, niin silti tulin mukaan, kun huomasin, miten kivaa on kuunnella ja jakaa asioita unettomuudesta." 

Tule siis rohkeasti mukaan kokemaan vertaistuen tunnelmia. Mukaan voi tulla vain kerran, osallistua joka kerta tai tulla silloin kun itselle sopii. Kaikki toimii vapaaehtoispohjalta, luottamuksellisesti ja toisiaan arvostaen.

Päivi Saarijärvi, yksi Unitupa vertaisohjaajista