Kansalaisvaikuttaminen unen ja unettomuuden asioissa

29.09.2022

Vietämme Miina Sillanpään ja Kansalaisvaikuttamisen päivää 1. lokakuuta. Siksi nostan esiin nyt yhdistystoimintaamme, sillä se on järjestötyötä ja kansalaisvaikuttamista mitä suurimmassa määrin.  

Yhdistystoiminta on luonteeltaan aina yhdessä toimimista jonkun tärkeän asian puolesta.  Meille se tarkoittaa sitä, että mahdollistamme matalan kynnyksen tavan, jossa jokainen uneton voi tulla kuulluksi ja löytää tietoa uusimmista unitieteen, unettomuuden hoitopolun tai vertaistuen mahdollisuuksista. 

Käytännön työ Suomen Unettomat ry: ssä tarkoittaa Uniliiton valtakunnallisena jäsenyhdistyksenä sitä, että

  • ajamme unettomuudesta kärsivien ihmisten asiaa Uniliiton hallituksessa
  • tiedotamme sivuillamme, somessa ja jäsenkirjeissämme ajankohtaisista unen ja unettomuuden asioista
  • järjestämme vertaistapaamisia sekä avoimia yleisötilaisuuksia pääosin verkossa
  • osallistumme Uniliiton ja sen muiden potilas- ja jäsenyhdistysten tapahtumiin mahdollisuuksiemme mukaan. 

Kaikki tämä tapahtuu vapaaehtoisvoimin, jäsenmaksujen tuella sekä kuntien avustuksia hakemalla. Jokainen jäsenemme, jokainen vapaaehtoistyöntekijämme, jokainen tukijamme ja jokainen hallituksen jäsenemme ansaitsee suuren ja lämpimän kiitoksen mukana olosta ja työstään kanssamme. 

Suomen Unettomat ry:n hallitus ja jäsenet juhlistavat 1.10. juhlapäivää jokainen tahollaan ja omilla tavoillaan. Sen yhteydessä toivomme myös uusia jäseniä mukaan yhdistykseemme ja toimintaamme.

Tilaa on ja liittyä voit vaikka heti tästä linkistä. Kun liityt näin loppuvuodesta, lähetämme vuotuisen 15 € jäsenmaksun vasta ensi vuodelle!

Muuten agendallamme tälle syksylle löytyy vielä:

 

Oikein hyvää Miina Sillanpään päivää ja suurkiitos kaikille jo mukana oleville osallistumisestanne ja työstänne hyvän elämän ja paremman unen puolesta!

Päivi Saarijärvi

pj. Suomen Unettomat ry