Syyskausi 2021 aluillaan

16.08.2021

Helteinen kesä on jäänyt taa ja olemme siirtyneet syyskesään. Elokuulla ajatukset alkavat usein kääntyä lomailusta jo arkirutiineihin.  Näin on myös Suomen Unettomat ry:ssä. 

Ensimmäinen vertaistapaaminen on tiistaina 17.8.2021 verkossa ja kivasti on tullut ilmoittautumisia.  Jos et tuohon tapaamiseen ehtinyt, katso Uniliiton kalenterista seuraavia mahdollisia aikoja ja ilmoittaudu mukaan! 

Vuosikokouksessa valittu hallituksemme kokoontuu loppuviikosta myös keskustelemaan yhdistyksen asioista. 

Jäsenkirjeen lähetämme elokuun lopulla. Siinä tiedotetaan yhdistyksen ja Uniliiton ajankohtaisia asioita. Vinkkaan jo tässä mm. Uniliiton podcast- sarjasta, joka alkoi Unikeonpäivänä. Sarjassa kuullaan unen ja unihäiriöiden asiantuntijoita eri aiheista ja voit kuunnella niitä tästä linkistä.

Hyvien unien syyskautta kaikille. Muista, että unettomuus kuuluu välillä elämään, mutta jos unettomuus vaivaa pitkään, älä jää sen kanssa yksin vaan hae apua ja vertaistukea. Uniliiton eri jäsenyhdistyksistä löydät mm. paljon tietoa ja asiantuntemusta. Jäsenenä (vuosimaksu 15 €) saat suositun Uniuutiset lehden kotiisi neljä kertaa vuodessa! 

Syyskesäisin terveisin 

pj. Päivi Saarijärvi

Kuva Susanna Yli-Ristaniemi, pixabaysta