Suunnittelussa Unettomien Yö 4.-5.11.2021

30.09.2021

Miten tavoitamme Suomen unettomia?

Ylläolevaa kysymystä olemme usein pohtineet SU ry:n hallituksessa. Unettomuudesta kärsiviä on Suomessa valtavasti. Uniliiton jäsenjärjestöistä Suomen Unettomat ry pyrkii olemaan matalan kynnyksen tuki unettomuuden kanssa eläville. Jäsenmäärämme ja aktiivisten vapaaehtoistoimijoiden määrä on edelleen pieni. Silti uskallan sanoa, että teemme parhaamme!

Järjestämme vertaistapaamisia, luentoja, ylläpidämme sivuamme ja somekanaviamme, osallistumme Uniliiton tilaisuuksiin jne jne.

Uusin idea on tarjota tietoa, vertaistukea ja rentoutumisen tukea unettomille  järjestämällä Univiikon® yhteydessä Unettomien Yö -verkkotapahtuman.

Olemme hallituksessamme ideoineet tapahtumaa 4.-5.11. yölle klo 21:00 - 06.00.  Ohjelma on vielä vähän vaiheessa, joten se jääköön toistaiseksi kokonaisuudessaan paljastamatta. Voin silti vähän raottaa verhoa ja kertoa, että siihen sisältyy tietoa unesta, unettomuudesta ja vuorokausirytmeistä, unisatua, unimusiikkia, rentoutusjuttuja sekä vertaiskeskustelua - ainakin chatin kautta. 

Seuraa tiedotustamme asiasta sekä tällä sivustolla että somekanavissa. Toivomme näin tavoittavamme unettomat juuri sillä hetkellä, kun unettomuus on pahimmillaan. Kunhan vain toteuttajina pysymme hereillä läpi yön ... :-)


teksti Päivi Saarijärvi, kuva Dema Biofani Pixabaystä